010 - 600 11 08

Ongediertebestrijding Spijkenisse

Overlast door wespen in Spijkenisse

Warm weer is fijn, maar het heeft ook een nadeel: het trekt veel insecten aan. Vooral wespen laten zich graag zien in hartje zomer. Wanneer u aan het genieten bent van een verkoelend ijsje, ziet de wesp kans om hier een graantje van mee te pikken. Wespen zijn namelijk dol op zoetigheid en komen hier dan ook altijd op af. Een logische reactie is om wespen weg te slaan met uw hand of vliegenmepper, maar pas hiermee op! Wespen staan erom bekend dat ze gemeen steken in situaties waarin de dieren zich bedreigd voelen. Als u niet allergisch of overgevoelig bent, is een wespensteek niet gevaarlijk of dodelijk. Het kan echter wel ontzettend pijn doen. Wees een wespensteek voor en schakel tijdig een ongediertebestrijder in. In Spijkenisse en omgeving is Ongedierte Meldpunt uw professionele ongediertebestrijder.

Wat te doen bij een wespensteek?

Bent u toch gestoken door een wesp? Geen paniek. Als eerder gezegd is een wespensteek niet gevaarlijk of dodelijk. U kunt een wespensteek het beste behandelen door het zo snel mogelijk af te koelen met een cold pack. Bent u gestoken in uw mond of keel? Neem dan direct contact op met de huisarts! Dit geldt ook als u na een wespensteek benauwd wordt of een enorme zwelling krijgt.

Voorkom een wespensteek en bel Ongedierte Meldpunt. Onze medewerkers informeren u graag over onze werkwijze.

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders
Klantbeoordeling 9,6

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Spijkenisse, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Dordrecht, Zwijndrecht, Hellevloetsluis.

Hoofdvestiging