0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Spijkenisse?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Spijkenisse

Overlast door wespen in Spijkenisse

Warm weer is fijn, maar het heeft ook een nadeel: het trekt veel insecten aan. Vooral wespen laten zich graag zien in hartje zomer. Wanneer u aan het genieten bent van een verkoelend ijsje, ziet de wesp kans om hier een graantje van mee te pikken. Wespen zijn namelijk dol op zoetigheid en komen hier dan ook altijd op af. Een logische reactie is om wespen weg te slaan met uw hand of vliegenmepper, maar pas hiermee op! Wespen staan erom bekend dat ze gemeen steken in situaties waarin de dieren zich bedreigd voelen. Als u niet allergisch of overgevoelig bent, is een wespensteek niet gevaarlijk of dodelijk. Het kan echter wel ontzettend pijn doen. Wees een wespensteek voor en schakel tijdig een ongediertebestrijder in. In Spijkenisse en omgeving is de door ons aangedragen professional uw professionele ongediertebestrijder.

Wat te doen bij een wespensteek?

Bent u toch gestoken door een wesp? Geen paniek. Als eerder gezegd is een wespensteek niet gevaarlijk of dodelijk. U kunt een wespensteek het beste behandelen door het zo snel mogelijk af te koelen met een cold pack. Bent u gestoken in uw mond of keel? Neem dan direct contact op met de huisarts! Dit geldt ook als u na een wespensteek benauwd wordt of een enorme zwelling krijgt.

Voorkom een wespensteek en bel de door ons aangedragen professional. Onze medewerkers informeren u graag over onze werkwijze.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Spijkenisse en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Spijkenisse bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606