010 - 600 11 08

Ongediertebestrijding Spijkenisse

Steenmarters in Spijkenisse

Een steenmarter is een wendbaar dier dat zich makkelijk aanpast. Dit houdt in dat het een steenmarter niet zoveel uitmaakt waar het leeft: als het maar droog is. Het liefst bivakkeert een steenmarter in uw woning, schuur, garage of auto. En dat kan voor veel overlast zorgen. Een steenmarter is namelijk een speels diertje dat doet waar het zin in heeft. Door zijn roekeloze gedrag is het daardoor moeilijk om een steenmarter te vangen. Neem daarom contact op met een professionele ongediertebestrijder. Ongedierte Meldpunt heeft moderne technieken en middeltjes waarmee de steenmarters verjaagd worden.

Veel schade

De steenmarter kan veel schade aanrichten in of buiten uw woning. Vaak wordt isolatiemateriaal kapot gebeten of stuk geklauwd. Dit komt doordat de steenmarter een doorgang wil maken voor een eventueel nestje of een eventuele slaapplaats. Ook laat een steenmarter veel uitwerpselen achter. Alle keutels liggen vaak op dezelfde plaats, wat voor veel stankoverlast zorgt.

Heeft u een steenmarter in uw tuin? Houd dan ook uw auto in de gaten! De steenmarter knaagt graag aan autokabels en heeft geen voorkeur voor welke kabels dit zijn. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen! Een kapotte remkabel kan ernstige ongelukken veroorzaken. Controleer daarom bij aanwezigheid van een steenmarter altijd de kabels onder uw motorkap.

Een steenmarter mag niet bestreden worden omdat het een beschermd dier in Nederland is. Hoe komt u dan toch van uw overlast af? Schakel een professionele ongediertebestrijder in. Ongedierte Meldpunt is werkzaam in omgeving Spijkenisse!

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders
Klantbeoordeling 9,6

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Spijkenisse, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Dordrecht, Zwijndrecht, Hellevloetsluis.

Hoofdvestiging