010 - 600 11 08

Ongediertebestrijding Spijkenisse

Schimmels en huiszwam bestrijden

Ziet u schimmelplekken ontstaan op uw muur of plafond? Kom direct in actie. Schimmels vormen een gevaar voor het wooncomfort en de gezonde leefomgeving in huis. Met name de huiszwam staat hierin centraal, omdat dit een echte houtaantaster is. De houtzwam zorgt ervoor dat houten constructies week worden en zo minder draagcapaciteit bezitten. Dit type schimmel is vochtvasthoudend en kan zich in een situatie van niet bestrijden uitbreiden naar meerdere ruimtes in huis.

Effectief bestrijden

De huiszwam ziet er onhygiënisch uit en dat is het ook daadwerkelijk. Deze schimmel komt voornamelijk naar voren in oudere woningen en vochtige ruimtes. Wanneer u de huiszwam niet tijdig opmerkt, dan kan deze zich verspreiden naar aangrenzende ruimtes. Het risico hiervan is dat de algehele houten constructie van woningen zijn dragende waarde verliest. Ook kan huiszwam ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid en het wooncomfort. Wees er daarom snel bij voor een effectieve bestrijding van schimmels in huis.

Hoe gaan we te werk

Wij begrijpen hoe vervelend schimmels en huiszwam zijn voor uw woning. Daarom gaan we direct voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat we de huiszwam bestrijden bij de bron en creëren daarnaast een hernieuwde gezonde leefomgeving, waarin schimmels geen kans maken. Ongedierte Meldpunt werkt met geavanceerde technieken voor het beste resultaat.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen in Spijkenisse? Neem dan direct contact met ons op.

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders
Klantbeoordeling 9,6

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Spijkenisse, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Dordrecht, Zwijndrecht, Hellevloetsluis.

Hoofdvestiging