010 - 600 11 08

Ongediertebestrijding Spijkenisse

Muizen en ratten in Spijkenisse

Dacht u dat muizen en ratten alleen voorkomen in oude huizen of boerderijen? Dan heeft u het mis! Muizen en ratten kunnen in ieder huishouden voorkomen. De knaagdieren zijn voortdurend op zoek naar eten en warmte. Bent u een avondje vergeten om uw etensresten op te ruimen? Dan kan het zomaar zijn dat de knaagdieren daardoor aangetrokken worden. Vermoedt u dat u last heeft van ratten en muizen? Neem dan contact op met een professionele ongediertebestrijder. In Spijkenisse en omgeving kunt u contact zoeken met Ongedierte Meldpunt. Wij komen u graag helpen!

Herken muizen en ratten

Er zijn een aantal signalen waar u een muizen- en rattenplaag aan kunt herkennen. Al het soort ongedierte heeft één ding gemeen: ze laten overal uitwerpselen achter. Dit geldt ook voor muizen en ratten. Een muis produceert zo’n vijftig of meer keuteltjes per dag. U kunt dus zeker niet om de keutels van deze knaagdieren heen. Daarnaast kunt u muizen en ratten herkennen als u eventuele knaagschade vindt of krassende geluiden door uw woning hoort.

Muizen en ratten in huis? Geen paniek! Ongedierte Meldpunt is al vijftien jaar actief in het bestrijden van ongedierte in regio Spijkenisse. Wij gebruiken moderne technieken en methodes om uw huis vrij te maken van knaagdieren. Maak nu een afspraak met ons!

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders
Klantbeoordeling 9,6

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Spijkenisse, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Dordrecht, Zwijndrecht, Hellevloetsluis.

Hoofdvestiging