0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Spijkenisse?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Spijkenisse

Tapijtkever

De tapijtkever zul je meestal tegengekomen in de zomer en lente. De volwassen kevers zelf zijn niet bijzonder schadelijk, maar de larven kunnen wel voor problemen zorgen. Een belangrijke voedselbron van dit dier bestaat namelijk uit wol of andere stoffen. Als je tapijtkevers in huis hebt, kunnen ze daarom schade aanrichten aan kleding, tapijten of gordijnen. Schakel voor een snelle oplossing de door ons aangedragen professional in.

Tapijtkever bestrijden in Spijkenisse

De beste manier om de verspreiding van de tapijtkever te voorkomen, is door je huis schoon te houden en ook je dakgoot aan periodiek onderhoud te onderwerpen. Nesten van de tapijtkever bevinden zich namelijk meestal op donkere, vochtige plaatsen, waar genoeg voedsel aanwezig is. Behalve wol eten de larven namelijk ook rottende etensresten en dode insecten.

Mocht je tapijtkevers in huis hebben, is het ook belangrijk alles goed schoon te houden. Je kunt eventueel ook oude jassen of kleding van zolder halen en in de zon hangen. De larven kunnen namelijk slecht tegen teveel licht. Neem bij serieuze gevallen altijd contact op met de door ons aangedragen professional. Wij hebben veel ervaring met het verdelgen van insecten en kunnen dit op een veilige, verantwoorde manier in de praktijk brengen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Spijkenisse en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Spijkenisse bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606