010 - 600 11 08

Ongediertebestrijding Spijkenisse

Kakkerlakken in Spijkenisse?

Ziet u een kakkerlak door uw woning kruipen? Dan heeft u waarschijnlijk meerdere in huis zitten. Kakkerlakken leven zelden alleen in een woning. Geen prettig idee! Woont u in Spijkenisse of omgeving? Dan kunt u een beroep doen op Ongedierte Meldpunt. Wij bestrijden uw ongedierte grondig en efficiënt.

Herken een kakkerlakkenplaag

Een kakkerlak op zich herkennen is geen probleem, maar hoe weet u zeker dat u te maken heeft met een echte kakkerlakkenplaag? Als u overdag een kakkerlak ziet wegschieten, dan heeft u waarschijnlijk te maken met een kakkerlakkenplaag. Normaal gesproken verplaatsen kakkerlakken zich alleen in de nacht en leven ze in allerlei hoeken en gaten van een woning. Zitten alle hoeken en gaten vol, dan zijn de beestjes genoodzaakt een andere schuilplaats te zoeken, of het nu overdag of nacht is. Ziet u overdag een kakkerlak over uw vloer kruipen, dan heeft het beest nog geen goede schuilplaats gevonden doordat alles vol zit. U heeft dan dus te maken met heel veel kakkerlakken in uw woning: een kakkerlakkenplaag.

Heeft u een kakkerlakkenplaag in uw woning, dan is het noodzaak om een specialist in te schakelen. Kakkerlakken zijn namelijk dragers van allerlei bacteriën en ziektes. Het is erg slecht voor uw gezondheid om in dezelfde ruimte te leven als een kakkerlak. Handel dus snel en schakel tijdig een ongediertebestrijder in. Ongedierte Meldpunt heeft veel ervaring in het bestrijden van kakkerlakken. Al 25 jaar zijn wij werkzaam in Spijkenisse en omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders
Klantbeoordeling 9,6

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Spijkenisse, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Dordrecht, Zwijndrecht, Hellevloetsluis.

Hoofdvestiging