010 - 600 11 08

Ongediertebestrijding Spijkenisse

Motten bestrijden in Spijkenisse

Heeft u te maken met motten in Spijkenisse? Laat het direct oplossen. Hoewel de mot zelf geen problemen veroorzaakt, kan zij wel degelijk eitjes leggen. De larven die zich uit deze eitjes ontpoppen nestelen zich in de gestoffeerde elementen van uw woning, maar ook in meel en fruit. In uw bank of tapijt ontstaan gaatjes, terwijl voedingsmiddelen niet meer ter consumptie gebruikt kunnen worden. Erg vervelend, daarom wilt u dit graag oplossen.

Herkennen van motten en larven

Motten zijn eenvoudig te herkennen. Ze hebben een bruin lichaam en goudkleurige vleugels. Het volstaat niet om de mot alleen dood te maken, want vermoedelijk heeft deze al eitjes gelegd. Deze eitjes kom je, als je geluk hebt, tegen op gestoffeerde elementen in de woning of tussen het fruit. In de meeste gevallen zijn de larven zelf niet zichtbaar, maar zie je wel gaatjes aan het oppervlak van gestoffeerde elementen; de bank, het tapijt of kledingstukken. Stoffen als wol en bont zijn extra gevoelig voor motten en hun larven.

Onze aanpak

 

Heeft u vaker dan eens te maken met motten in uw woning of bedrijfspand in Spijkenisse? Zorg dat het wordt opgelost! Motten kunnen uw textiel en gestoffeerde meubelen beschadigen. Wij bestrijden motten, larven en de eitjes voor een totaaloplossing. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders
Klantbeoordeling 9,6

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Spijkenisse, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Dordrecht, Zwijndrecht, Hellevloetsluis.

Hoofdvestiging