0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Spijkenisse?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Spijkenisse

Motten bestrijden in Spijkenisse

Heeft u te maken met motten in Spijkenisse? Laat het direct oplossen. Hoewel de mot zelf geen problemen veroorzaakt, kan zij wel degelijk eitjes leggen. De larven die zich uit deze eitjes ontpoppen nestelen zich in de gestoffeerde elementen van uw woning, maar ook in meel en fruit. In uw bank of tapijt ontstaan gaatjes, terwijl voedingsmiddelen niet meer ter consumptie gebruikt kunnen worden. Erg vervelend, daarom wilt u dit graag oplossen.

Herkennen van motten en larven

Motten zijn eenvoudig te herkennen. Ze hebben een bruin lichaam en goudkleurige vleugels. Het volstaat niet om de mot alleen dood te maken, want vermoedelijk heeft deze al eitjes gelegd. Deze eitjes kom je, als je geluk hebt, tegen op gestoffeerde elementen in de woning of tussen het fruit. In de meeste gevallen zijn de larven zelf niet zichtbaar, maar zie je wel gaatjes aan het oppervlak van gestoffeerde elementen; de bank, het tapijt of kledingstukken. Stoffen als wol en bont zijn extra gevoelig voor motten en hun larven.

Onze aanpak

Heeft u vaker dan eens te maken met motten in uw woning of bedrijfspand in Spijkenisse? Zorg dat het wordt opgelost! Motten kunnen uw textiel en gestoffeerde meubelen beschadigen. Wij bestrijden motten, larven en de eitjes voor een totaaloplossing. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Spijkenisse en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Spijkenisse bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606