010 - 600 11 08

Ongediertebestrijding Spijkenisse

Mieren verdelgen in Spijkenisse

Mieren zijn klein van stuk, maar ze kunnen wel degelijk voor veel overlast zorgen. Heeft u bijvoorbeeld een mierennest in de buurt van uw veranda of lopen er mieren tussen uw fruit? Dat is erg vervelend; niet enkel kunt u het fruit in principe weggooien, ook brengen mieren bacteriën met zich mee en zorgen ervoor dat u niet meer comfortabel buiten kunt zitten. Desondanks hebben mieren ook een nuttige functie voor de tuin, waardoor u ze niet altijd wilt uitroeien. Wij kunnen mieren daarom ook verplaatsen, zodat ze hun functie voor de tuin blijven vervullen.

Het bestrijden van mieren

Mieren komen doorgaans terug in huis, buiten op het terras of onder tegels. Een mierennest start klein, maar binnen enkele jaren kan het nest zijn uitgegroeid tot wel 200 mieren en in de omgeving van uw terras buitenshuis kan dat voor veel problemen zorgen. Binnenshuis is een mierennest minder gebruikelijk; heeft u een vermoeden dat er zich wel een nest bevindt in uw woning, trek dan direct aan de bel. Mieren zullen zich vermoedelijk verzamelen rondom voedingsmiddelen zoals fruit, etensresten en niet goed afgesloten potjes.

Vakkundig mieren bestrijden in Spijkenisse

Een mierenplaag moet je bij de bron bestrijden; het mierennest. Dit mierennest is niet altijd even goed te lokaliseren, maar onze vakmensen van Ongedierte Meldpunt beschikken over het juiste materiaal om het voor u op te sporen. Zo kunnen we het probleem effectief bestrijden. Ook gaan we voor u op zoek naar overige plekken waar zich een mierenpopulatie ophoudt. Naast het mierennest zullen we tevens overgebleven mieren verdelgen. Zo lossen we een dierenplaag in Spijkenisse adequaat voor u op.

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders
Klantbeoordeling 9,6

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Spijkenisse, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Dordrecht, Zwijndrecht, Hellevloetsluis.

Hoofdvestiging