010 - 600 11 08

Ongediertebestrijding Spijkenisse

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Spijkenisse

Fruitvliegen die uw fruitschaal niet met rust laten, bromvliegen die u slapeloze nachten bezorgen of grote hoeveelheden vliegen in uw huiskamer. Het zijn vervelende situaties. Er zijn veel opties die u zelf kunt proberen om dit ongedierte te bestrijden. De ouderwetse vliegenmepper werkt in de meeste gevallen vaak nog het beste. Heeft u echter last van grote hoeveelheden muggen, vliegen of rioolvliegjes? Dan is een ongediertebestrijder inschakelen uw beste oplossing. In Spijkenisse en omgeving staat Ongedierte Meldpunt graag voor u klaar.

Steekmuggen

De gevolgen van muggen en vliegen zijn de bekende ‘muggenbulten’. Dit zijn rode bultjes op uw huid die erg veel jeuk veroorzaken. Steekmuggen slaan het liefst ‘s nachts toe wanneer u slaapt. De steekmug steekt gemiddeld eens in de twee of drie dagen. Zij voeden zich met mensenbloed. In mensenbloed zitten voedingsstoffen die zij nodig hebben voor eitjes. Wilt u af van uw muggenbulten? Neem dan contact op met Ongedierte Meldpunt. Wij bezorgen u graag een mugvrije nachtrust!

Rioolvliegen

Een ander type vlieg is de rioolvlieg. Heeft u een rioolvlieg in uw woning, dan is dat een waarschuwing dat u een rioollekkage heeft. Rioolvliegen vermenigvuldigen zich namelijk in rioolslib of troebel water. U kunt Ongedierte Meldpunt inschakelen voor uw ongedierteprobleem. Wij sporen daarnaast ook uw lekkage op. Neem nu contact met ons op!

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders
Klantbeoordeling 9,6

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Spijkenisse, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Dordrecht, Zwijndrecht, Hellevloetsluis.

Hoofdvestiging