0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Spijkenisse?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Spijkenisse

Houtworm

Ziet u kleine gaatjes met een diameter van nog geen centimeter in één of meerdere van uw houten constructies rondom de woning? Dan heeft u vermoedelijk te maken met houtworm. Dit is een larve die zich
met alle liefde nestelt in zachte houten constructies in of rondom uw woning. Deze insecten kunnen uw hout flink aantasten, zeker wanneer het aantal houtwormen zich in hoog tempo weet te vermenigvuldigen. Geef de houtworm in Spijkenisse geen kans en schakel de door ons aangedragen professional in voor directe hulp bij overlast door houtwormen.

De levensloop van de houtworm

De houtworm is een larve van circa 3 centimeter met een witgele kleur. Deze komen voort uit de eitjes van een houtwormkever (boktor, gewone of grote kever) en leeft enkele jaren in zachte houten constructies zoals vuren of grenen hout, maar ook kozijnen zijn zeer gevoelig voor deze houtworm. De eitjes van de houtworm worden in de naden van een houten constructie gelegd en zodoende begint de houtworm vanaf dag 1 een gaatje van ongeveer een halve centimeter te graven in het hout. Na enkele jaren groeit de larve van de houtworm uit tot een volwaardige houtwormkever. Op dat moment legt de kever de uitgebakende route af naar buiten; dit is vermoedelijk de eerste keer dat u een gaatje zult gaan zien in het hout.

Uw woning is gevoelig voor de houtworm

Onze woningen bestaan voor een groot deel uit houtsoorten. Denk maar eens aan houten draagconstructies, vloeren en diverse meubelen. De houtworm kan daardoor grote schade aanrichten, zeker als u te lang wacht met het oppakken van problemen omtrent dit insect. De houtworm kan zich tevens snel voortplanten tot tientallen kleine insecten en zo nog grotere problemen veroorzaken, waardoor het hout in én rondom uw woning behoorlijk verzwakt raken. Zeker vloeren en draagconstructies zijn gevoelig voor houtaantasting en daarom is het zaak om bij een vermoeden van houtworm in uw woning direct aan de bel te trekken.

Heeft u zelf te maken met houtworm en wilt u hier graag zo snel mogelijk vanaf komen? de door ons aangedragen professional beschikt over de juiste bestrijdingsmiddelen om uw problemen met de houtworm effectief en permanent op te lossen. Wilt u weten wat we in Spijkenisse voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Spijkenisse en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Spijkenisse bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606