0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Spijkenisse?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Spijkenisse

Bedwantsen in Spijkenisse

De bedwants is een klein diertje wat moeilijk met het blote oog te zien is. Het kleine diertje kan echter voor grote overlast zorgen. Wordt u ’s ochtends wakker met rode, jeukende vlekken op uw huid? En zit uw dekbed vol met kleine bloedvlekjes? Dan slaapt u hoogstwaarschijnlijk samen met bedwantsen. Het dier heeft de naam bedwants niet voor niets: het liefst leven de bedwantsen in en rondom uw bed. De bedwants voedt zich onder andere met mensenbloed en dat verklaart uw rode, jeukende vlekken. Is een beet van een bedwants schadelijk? Nee, in principe niet. Wel is het erg vervelend en kan het erg onhygiënisch zijn. Het kan zomaar zijn dat een bedwants een bacterie met zich meedraagt die voor uw gezondheid niet veilig is. Het is daarom van groot belang dat u zo snel mogelijk van bedwantsen afkomt.

Uw oplossing: de door ons aangedragen professional

Om uw slaapkamer vrij te maken van bedwantsen, kunt u het beste een professionele ongediertebestrijder inschakelen. de door ons aangedragen professional biedt u daarin de juiste oplossing. Door ervaren medewerkers en het gebruik van de modernste technieken sporen wij uw bedwantsen zo op. Daarna zullen wij de dieren bestrijden en ervoor zorgen dat u weer zorgeloos de nacht in kunt.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Spijkenisse en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Spijkenisse bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606