0181 - 55 00 35

Ongediertebestrijding Spijkenisse

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten zijn knaagdieren die flinke overlast kunnen veroorzaken. Ze bewegen het liefst in de vrije natuur, maar verplaatsen zich ook nogal eens naar particuliere tuinen. Hier graven ze gangenstelsels en vreten ze aan de wortels van planten en bomen. Dit resulteert in molshopen/aardhopen, een verminderd aanzicht van de tuin en bij uitzondering kan het ook leiden tot verzakkingen. Wees er daarom vroeg bij om een mollen- of woelrattenplaag te bestrijden door het Ongedierte Meldpunt.

Mollen in uw tuin

Mollen zien er op het oog niet kwaadaardig uit, maar ze kunnen wel degelijk veel schade aanrichten in uw tuin. Dit kleine beestje kan gangenstelsels met een lengte van 10 tot 20 meter graven in korte tijd, waarbij aarde naar boven wordt gewerkt. Hierdoor ontstaan de zogenaamde molshopen, welke dé aanwijzing voor de aanwezigheid van mollen vormen. Ziet u een molshoop of richel aan het oppervlak van uw gazon? Neem dan contact op.

Woelratten bestrijden

Woelratten zijn van dezelfde omvang als mollen. Hun natuurlijke leefgebied is te vinden langs stilstaand water; sloten, vijvers en kleinere meertjes. Over het algemeen blijven woelratten ondergronds en vreten zij hier aan de wortels van planten en bomen. Ziet u aardhopen of opvallend veel losliggende wortels in uw tuin? Schakel dan onze service in voor het bestrijden van woelratten.

Weten hoe wij uw mollen- of woelrattenprobleem voor u kunnen oplossen? Neem dan contact op!

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders
Klantbeoordeling 9,6

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Spijkenisse, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Dordrecht, Zwijndrecht, Hellevloetsluis.

Hoofdvestiging