0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Spijkenisse?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Spijkenisse

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten zijn knaagdieren die flinke overlast kunnen veroorzaken. Ze bewegen het liefst in de vrije natuur, maar verplaatsen zich ook nogal eens naar particuliere tuinen. Hier graven ze gangenstelsels en vreten ze aan de wortels van planten en bomen. Dit resulteert in molshopen/aardhopen, een verminderd aanzicht van de tuin en bij uitzondering kan het ook leiden tot verzakkingen. Wees er daarom vroeg bij om een mollen- of woelrattenplaag te bestrijden door het de door ons aangedragen professional.

Mollen in uw tuin

Mollen zien er op het oog niet kwaadaardig uit, maar ze kunnen wel degelijk veel schade aanrichten in uw tuin. Dit kleine beestje kan gangenstelsels met een lengte van 10 tot 20 meter graven in korte tijd, waarbij aarde naar boven wordt gewerkt. Hierdoor ontstaan de zogenaamde molshopen, welke dé aanwijzing voor de aanwezigheid van mollen vormen. Ziet u een molshoop of richel aan het oppervlak van uw gazon? Neem dan contact op.

Woelratten bestrijden

Woelratten zijn van dezelfde omvang als mollen. Hun natuurlijke leefgebied is te vinden langs stilstaand water; sloten, vijvers en kleinere meertjes. Over het algemeen blijven woelratten ondergronds en vreten zij hier aan de wortels van planten en bomen. Ziet u aardhopen of opvallend veel losliggende wortels in uw tuin? Schakel dan onze service in voor het bestrijden van woelratten.

Weten hoe wij uw mollen- of woelrattenprobleem voor u kunnen oplossen? Neem dan contact op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Spijkenisse en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Spijkenisse bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606